Start seizoen 2018-2019


ONTVANGEN EN DELEN

Nieuw seizoen

Veel verenigingen en stichtingen starten na de schoolvakantie een nieuw seizoen. Ook wij doen dat! Hoewel, de samenkomsten zijn de hele zomervakantie gewoon door gegaan. God gaat niet met vakantie, zeg maar! Maar verder lagen de meeste activiteiten een poosje stil.

Startschot

Het startschot voor het seizoen 2018-2019 geven we op zondag 16 september. Hoe? Met een gezinssamenkomst in de aula van scholengemeenschap Oscar Romero, Bouwsteen 1, 1625PD in Hoorn. Tijdens die samenkomst wordt het nieuwe jaarthema 'ONTVANGEN EN DELEN’ toegelicht én gaan we daar mee aan de slag.

Voedselbank

Om het 'DELEN' meteen in praktijk te brengen zamelen we (houdbare) levensmiddelen in voor de voedselbank. Kom je naar de samenkomst, neem dan één item per persoon mee! Bijvoorbeeld een zakje macaroni of een blik soep.

Broodmaaltijd

Afsluitend is er een (eenvoudige) broodmaaltijd. Je bent van harte uitgenodigd om eraan deel te nemen. En als je wilt mag je ook hiervoor iets meenemen. Dan kun je DELEN én ONTVANGEN. PS Voor fruit en drinken wordt gezorgd.

Wees van harte welkom!