Barmhartigheid in seizoen 2019-2020


'GOED NIEUWS'

Nieuw seizoen

Veel verenigingen en stichtingen starten na de schoolvakantie het nieuwe seizoen. Ook wij doen dat! Hoewel, de samenkomsten zijn de hele zomervakantie gewoon door gegaan. God gaat niet met vakantie, zeg maar! Maar verder lagen de meeste activiteiten een poosje stil.

Startschot

Het startschot voor het seizoen 2019-2020 geven we op zondag 15 september. Hoe? Met een gezinssamenkomst in de aula van scholengemeenschap Oscar Romero, Bouwsteen 1, 1625 PD in Hoorn. Tijdens die samenkomst wordt het nieuwe jaarthema toegelicht: 'GOED NIEUWS’. Wat heeft het evangelie met barmhartigheid te maken?

Na de samenkomst is er een 'markt' waar voor jong en oud van alles te doen is rond het thema Barmhartigheid.

Gezamenlijke lunch

We sluiten de ochtend af met een gezamenlijke lunch. Je bent van harte uitgenodigd om eraan deel te nemen. En als je wilt mag je ook hiervoor iets meenemen. Voor drinken wordt al gezorgd. Let op: op de locatie kan niet opgewarmd worden.

Voedselbank

Om het thema Barmhartigheid meteen in praktijk te brengen zamelen we (houdbare) levensmiddelen in voor de voedselbank. Kom je naar de samenkomst, neem dan één item per persoon mee! Bijvoorbeeld koffie, thee, houdbaar broodbeleg of potjes babyvoeding.

Wees van harte welkom!