Moederkring


De Moederkring: liefde voor God en gezin.


In de moederkring denken we samen na over geloofsopvoeding van onze kinderen en zoeken we naar Gods wil in ons leven. Zo hopen we elkaar te bemoedigen en in ons geloof te groeien. We zetten onze creativiteit in om onze liefde voor God en gezin handen en voeten te kunnen geven.

Waarom? We leven in een wereld waarin heel veel gebeurt. Onze kinderen groeien op in deze wereld. Hoe geven wij ze het geloof mee? Welke keuzes maken we daarvoor? Vind je dat ook wel eens moeilijk? Kom met ons meedoen!

Elke bijeenkomst heeft een thema. We starten met koffie/thee en lekkers en openen de bijbel om ons te verdiepen in Zijn Woord. Verder nemen we de tijd om te bidden voor onze gezinnen en andere dingen die ons bezig houden. Soms gaan we creatief aan de slag.


We hopen dat jij je aangesproken voelt om mee te doen met de moederkring. Om bemoedigd te worden of juist andere te bemoedigen. We hebben elkaar nodig! Heb je kleine kinderen? Deze mogen, op de ochtend, gewoon meekomen!


Afwisselend op de maandagochtend (9.30-11.30u) en maandagavond (19.45-21.30u)  komen we bij elkaar in Oikos, Ceder 1 in Hoorn.

Contactpersonen: Janneke van Bodegraven (rbodegrave@cs.com) en Esmée Breedijk